Datum dogodka: 16.03.2023

V četrtek, 16. marca, smo v prostorih Zeliščarskega centra JV Slovenije gostili Silva Harterja, predsednika Društva radiestezistov in bioenergetikov Ljubljana.

 


Doživeto nam je predstavil osnove radiestezije in bioenergije, na kakšen način zaznamo različne energije z nihali kot orodji in kako delujejo te energije na prostor, okolico in na nas.
 
Uporaba nihal in delo z njimi je poznano že stoletja. Že naši predniki so pri svojem delu koristili znanje radiestezije in bioenergije, kot pomoč pri zaznavanju energij človeka in prostora, iskanje vode, zaznavanje primernosti prostora za postavitev svojih bivalnih objektov in prostorov za druženja ter za potrebe zdravja.
 
V današnjem času se ta znanja zopet uporabljajo, kot dodatna vedenja o tem, kako obvladovati energije in morebitne probleme zdravja in prostora, ki iz tega izhajajo.
 
Za predavanje je bilo veliko zanimanja, zato ga bomo ponovili v mesecu maju, spremljajte: https://www.zeliscarski-center.com/dogodki.html
 
Dobrodošli tudi na energijsko pot Herbalium, ki poteka po območju Zeliščarski center JV Slovenije: https://www.zeliscarski-center.com/energijska-pot...

   

 

Za vsebino na spletni strani je odgovorna Občina Škocjan. Organ upravljanja za izvajanje

Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014—2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

OBČINA ŠKOCJAN

Škocjan 67, 8275 Škocjan

 

Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si

Telefon: 07 38 46 300

Mobitel: 041 450 501

        

© 2024 Zeliščarski center. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka